• Danoffice IT
  • Microsoft
  • Nyhed

En stigende mængde kritiske data flyttes til skyen. Derfor har vi i edgemo - som professionel CSP-partner - valgt at investere i og understøtte vores CSP-kunder med den bedste support, man kan få, nemlig Microsoft Premier Support.

Siden casen blev skrevet er edgemo integreret i Danoffice IT. Det ændrer dog ikke historiens aktualitet

Det betyder, at man som CSP-kunde i edgemo nu får:

  • 24/7 Incident Management, hvilket ikke var inkluderet tidligere
  • Minimumsvartider på 1/2/4 timer i stedet for 4/8/12 timer
  • Mulighed for at kontakte vores support direkte via ticketing tool, live chat, mail og telefon

Supporten omfatter Microsoft's licensbaserede cloud-produkter – ikke forbrugsbaserede produkter som fx Azure. Ønsker du at supplere med support af forbrugsbaserede produkter, kan vi tilbyde følgende muligheder:

  • Azure Support via Microsoft Premier Support, kr. 2.000 ex. moms pr. ticket
  • Root Cause Analysis via Premier Support, kr. 5.000 ex. moms pr. time

edgemo som Microsoft Cloud Solution Provider

Uanset om I helt eller delvist har flyttet jeres Microsoft-infrastruktur i Azure, så kræver det et grundigt arbejde at sikre korrekt licensering. Der skal tages højde for drift, økonomi og sikkerhed, da cloud-licenser påvirker mange områder og kræver sammenhæng og overblik.

Meninger og myter er der masser af. Det, vi oftest hører, er: ”Cloud er dyrt”. Og ja, det er det, hvis dine licenser ikke matcher dine behov, eller hvis du køber licenserne til vejledende udsalgspris i stedet for via en Microsoft CSP-licensaftale. At købe adgang til Microsoft Cloud (Azure) er en investering, og investeringer skal ikke bare hentes hjem, men skal skabe grundlag for forretning.

edgemo er Microsoft Cloud Solution Provider og godt klædt på til opgaven. Vi sikrer dig en solid Return-Of-Investment på jeres licenser. Vores Microsoft Cloud-model er enkel og effektiv. Vi kortlægger jeres behov og udvælger de rette licenser ud fra, hvilke funktionaliteter og applikationer jeres brugere anvender, og ikke mindst hvilke typer data de tilgår - der er fx større krav til sikkerhed, hvis brugeren er ansat i HR. Derefter følger en implementeringsfase, hvor en edgemo Infrastructure Specialist klarer det tekniske setup – og til slut en grundig adoption, hvor jeres brugere lærer at bruge de nye licenser.

læs de seneste microsoft nyheder

Lad os kontakte dig